Over ons

LEER ONS KENNEN

Wij zijn een team van gepassioneerde jonge ondernemers. Ons doel is webdesign betaalbaar te maken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service. We kunnen dit verwezenlijken door een uiterst efficiënte werkwijze en kostenstructuur.

Met meer dan 500 gerealiseerde websites op nog geen 5 jaar tijd kunnen we gerust stellen dat we een formule hebben bedacht die werkt. Wij vinden dat elke starter, zelfstandige en KMO professioneel online voor de dag zou moeten kunnen komen zonder dat ze daarvoor gigantische budgetten ter beschikking moeten hebben. Bij ons starten de prijzen vanaf 299 euro voor een website. De omvang van de website en moeilijkheidsgraad van het ontwerp zijn hoofdzakelijk bepalend voor de prijs.

Webdesign0%
Google optimalisatie0%
Google AdWords0%
Facebook marketing0%

TEVREDEN KLANTEN

HOE WE WERKEN

We werken aan jouw project volgens een duidelijk afgesproken proces.

Projectbespreking

Door middel van heldere en duidelijke communicatie bekijken we wat jouw verwachtingen zijn. Hierdoor kunnen we ons een correct beeld vormen van wat jouw project zal inhouden.

Offerte opstellen

Wij zorgen voor een duidelijk opgestelde offerte zonder verborgen kosten. Extra werkzaamheden en de eventueel daarbij horende kostprijs worden op voorhand duidelijk gecommuniceerd.

Website ontwerpen

In deze fase ontwerpen wij de home- en subpagina van je website. Hier bepalen we de algemene lay-out van de gehele website.

Website programmeren

Na je goedkeuring van de home- en subpagina, programmeren wij alle achterliggende pagina’s en integreren wij alle informatie.

Website aanpassen

Door onze 100% garantie op tevredenheid blijven wij aan je project werken tot alle laatste puntjes in orde zijn.

Training WordPress

Van zodra je website online staat, kan je dankzij onze uitgebreide support pagina’s nadien zelf aan de slag met je eigen website indien je dat wenst.

Ook jij kan besparen op jouw website! Wil je graag weten hoeveel?