Over ons

LEER ONS KENNEN

Wij zijn een team van gepassioneerde jonge ondernemers. Ons doel is webdesign betaalbaar te maken zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en service. We kunnen dit verwezenlijken door een uiterst efficiënte werkwijze en kostenstructuur.

Met meer dan 500 gerealiseerde websites op nog geen 5 jaar tijd kunnen we gerust stellen dat we een formule hebben bedacht die werkt. Wij vinden dat elke starter, zelfstandige en KMO professioneel online voor de dag zou moeten kunnen komen zonder dat ze daarvoor gigantische budgetten ter beschikking moeten hebben. Bij ons starten de prijzen vanaf 600 euro voor een website. De omvang van de website en moeilijkheidsgraad van het ontwerp zijn hoofdzakelijk bepalend voor de prijs.

Webdesign0%
Google optimalisatie0%
Google AdWords0%
Facebook marketing0%

TEVREDEN KLANTEN

HOE WE WERKEN

We werken aan jouw project volgens een duidelijk afgesproken proces.

Projectbespreking

Door middel van een to the point gesprek bekijken we wat jouw verwachtingen zijn. Hierdoor kunnen we ons een correct beeld vormen van wat jouw project zal inhouden.

Offerte opstellen

Wij zorgen voor een duidelijk opgestelde offerte zonder verborgen kosten. Bij ons zal je dus nooit voor verrassingen komen te staan.

Website ontwerpen

In deze fase ontwerpen wij de home- en subpagina van je website. Hier bepalen we de algemene lay-out van de gehele website.

Website programmeren

Na je goedkeuring van de home- en subpagina, programmeren wij alle achterliggende pagina’s en integreren wij alle informatie.

Website aanpassen

Door onze 100% garantie op tevredenheid blijven wij aan je project werken tot alle laatste puntjes in orde zijn.

Training WordPress

Van zodra je website online staat, geven we jou de nodige WordPress training zodat je nadien zelf aan de slag kan met je eigen website.

Ook jij kan besparen op jouw website! Wil je graag weten hoeveel?