Hoeveel WordPress plugins moet u installeren

Hoeveel wordpress plugins moet u installeren

Hoeveel WordPress plugins moet u installeren

Door lezers wordt ons vaak gevraagd hoeveel WordPress plugins ze op hun site moeten installeren? De echte vraag die iedereen wil weten is hoeveel plugins u maximum mag installeren?

Omdat er veel misvattingen zijn over WordPress plugins en hoe deze de snelheid, prestaties en beveiliging van websites kunnen beïnvloeden, willen we dit onderwerp gedetailleerd toelichten voor onze niet technische gebruikers.

In dit artikel leggen we uit hoeveel WordPress plugins op uw site moeten worden geïnstalleerd. We zullen ook bespreken hoe plugins uw website wel en niet kunnen beïnvloeden. Ons doel is om u te helpen leren hoe u uw website kunt runnen met de perfecte combinatie van WordPress plugins.

Over WordPress plugins en hoe ze werken.

Laten we, voordat we dieper ingaan, een beetje praten over WordPress plugins en hoe ze werken.

WordPress plugins zijn net apps voor uw website. Ze helpen u nieuwe functies en website functionaliteiten toe te voegen zoals het maken van een online winkel, het toevoegen van contactformulieren en meer.

Net als WordPress zelf zijn plugins ook geschreven in de PHP programmeertaal. PHP code wordt uitgevoerd op de hostingserver van uw website.

Daarom moet u een goed WordPress hostingbedrijf kiezen dat u eenvoudige hulpmiddelen biedt om uw website efficiënt te beheren.

Sinds WordPress 1.2 (toen ondersteuning voor WordPress plugins werd toegevoegd), zijn plugins een zegen voor gebruikers. WordPress zonder plugins is als een speelgoedwinkel zonder speelgoed. Dat is niet leuk.

Waarom zijn plugins essentieel voor WordPress websites?

Hoewel de WordPress kern een sterke publicatie omgeving biedt, zijn het de plugins die er in grote mate voor zorgen dat WordPress de populairste website bouwer ter wereld is.

Het aantal beschikbare WordPress plugins is in de loop der jaren gegroeid. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, zijn er meer dan 54.000 WordPress plugins beschikbaar.

Plugins kunnen u helpen bij het verbeteren van SEO, het verhogen van de beveiliging, het beheren van gebruikers en meer. Het zou heel moeilijk zijn om uw bedrijf te laten groeien zonder WordPress plugins op uw website te gebruiken.

Hoe WordPress plugins de snelheid en prestaties van de website beïnvloeden?

Er zijn veel verschillende soorten WordPress plugins en ze hebben elk een andere invloed op de prestaties van uw website.

Er zijn plugins die vooral het frontend beïnvloeden. Bijvoorbeeld plugins voor paginabouwers, contactformulieren, galerijen, schuifregelaars, enz.

Dan zijn er plugins die voornamelijk zijn gemaakt om taken uit te voeren in het backend- of admingebied. Bijvoorbeeld WordPress back-up plugins, redactionele plugins, verschillende achtergrondprocessen, enz.

Er zijn ook plugins die overal worden uitgevoerd, inclusief admingebied en frontend. Bijvoorbeeld SEO plugins , WordPress firewall plugins en meer.

De impact van een WordPress plugin op de snelheid en prestaties van de website is afhankelijk van waar die plugin wordt geladen.

Plugins die bijvoorbeeld alleen worden geladen wanneer u specifieke taken uitvoert in het WordPress admingebied hebben meestal geen invloed op de prestaties van uw website.

Aan de andere kant hebben plugins die aan de voorkant zijn geladen waarschijnlijk een grotere voetafdruk.

Ook plugins die routinematige achtergrondprocessen uitvoeren, zoals het controleren van verbroken koppelingen, 404 monitoring, enz. kunnen ook de algehele prestaties van uw website aanzienlijk vertragen.

De meeste goede WordPress plugins laden alleen extra bestanden wanneer dat nodig is en minimaliseren de database oproepen. Soms is het echter gewoon onvermijdelijk.

Hoe WordPress plugins de beveiliging beïnvloeden?

Beveiliging is een ander belangrijk punt van zorg bij het installeren van WordPress plugins. Veel gebruikers zijn bang dat meer plugins hun site kwetsbaarder kunnen maken.

Het is waar dat een slecht gecodeerde WordPress plugin door hackers kan worden misbruikt en uw site kwetsbaar maakt. Het geldt echter ook voor zowat elke software die bestaat.

U kunt uw website beveiligen door een WordPress beveiligingsplugin te gebruiken. Ze scannen duizenden websites en helpen u de meeste beveiligingsproblemen met een kwetsbare plugin op te lossen.

U kunt uw website ook beschermen door uw algehele WordPress beveiliging te verbeteren. Hiermee kunt u beveiligingslagen toevoegen voordat eventuele kwetsbaarheden door hackers kunnen worden misbruikt.

WordPress plugins en betrouwbaarheid.

Sommige mensen maken zich zorgen over de betrouwbaarheid van een plugin. Wat als de plugin wordt stopgezet? Wat als de updates traag zijn?

Het mooie van het open source WordPress systeem is dat er altijd alternatieven zijn.

Als u een populaire plugin gebruikt, is de kans groot dat deze niet wordt stopgezet. Als dit het geval is, zal iemand anders waarschijnlijk de ontwikkeling voortzetten. Dat is de kracht van open source.

Zolang je plugins kiest met een goede staat van dienst en gerenommeerde auteurs, komt het wel goed.

Hoeveel WordPress plugins moet u installeren? Hoeveel WordPress plugins mag u maximum installeren?

U moet zoveel WordPress plugins installeren als nodig is om uw website te runnen en uw bedrijf te laten groeien.

Gemiddeld is het vrij gebruikelijk dat een zakelijke website ten minste 20 – 30 plugins heeft.

Als je WordPress volledig gebruikt en veel geavanceerde functies hebt, kan deze telling gemakkelijk oplopen tot 50+.

Je zult in orde zijn met een groot aantal plugins zolang je hoogwaardige plugins gebruikt die voldoen aan de coderingsstandaarden van WordPress.

Hoe de beste WordPress plugins te kiezen?

Een van de meest gestelde vragen van onze gebruikers is ‘hoe kies ik de beste plugins voor mijn website?’

Als u op zoek bent naar een gratis plugin, download deze dan alleen uit de map met plugins van WordPress.org. De officiële plugin map van WordPress maakt het ook gemakkelijker om goede plugins te kiezen.

U kunt de beoordelingen van plugins bekijken. U kunt ook zien wanneer de plugin voor het laatst is bijgewerkt en op hoeveel websites deze staat geïnstalleerd.

Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een premium plugin, zorg er dan voor dat deze van een gerenommeerd WordPress bedrijf of ontwikkelaar is. Als u niet zeker bent, kijk dan rond voor beoordelingen en getuigenissen.